LED TRAKA KAO IZVOR SVJETLOSTI

Slika

LED fleksibilna traka
U našoj ponudi imamo veliki izbor LED traka, koje su po svojim karakteristikama pogodne za rasvjetu. LED trake iz našeg prodajnog asortimana koriste isključivo 3528 SMD LED diode i 5050 LED diode . To su na uskoj, fleksibilanoj podlozi led čipovi. Zbog svojih dimenzija i tehničkih karakteristika LED traka je izuzetno fleksibilna te omogućava instalaciju na neravnim površinama ili u uglovima, jednostavno i bez alata , LED trake su samoljepljive. Ugradnjom LED fleksibilne trake štedi se prostor rasvjete, pogodne su za ugradnju na police s leđa ili kao skrivena rasvjeta.

Uopšteno, fleksibilni LED trake su posebno pogodni za prostor te su učinkoviti kao rasvjeta u malim prostorima. LED rasvjeta je uvijek prvi izbor, jer u slučaju LED rasvjeta u odnosu na konvencionalni izvori svjetlosti, kao što su sijalice ili halogena svjetla, nema gubitka topline.

Led trake također se mogu koristiti kao modni akcenti na staklu u mat boji ili u udubljeljenju u podu ili zidu.

 

 

 

Slika

LED trake standard 
Možemo vam ponuditi toplo, hladno bijele i RGB trake standardne dužine od pet metara.  Budući da se LED trake mogu rezati ili nastavljati imate mogućnost prilagođavanja dužine trake svojim potrebama. Led trake i drajveri iz našeg asortimana posjeduju tri godine garancije.

Slika
LED trake sa senzorom
U ponudi imamo veliki broj LED traka sa senzorima pokreta. Ove LED trake pogodne su za ugradnju u kuhinju, spavaću sobu ili kupaonicu.
IZDVOJENO IZ PONUDE
0 0

Kontaktirajte nas

Duga Ideal d.o.o.

Pratite nas